Un home mor ofegat a la platja de Port Olivet

Comparteix

L’avís al 112 el van donar dos testimonis que van veure com dos banyistes eren arrossegats per l’aigua.

Un home de 31 anys i de nacionalitat espanyola va morir ofegat, dissabte passat a la tarda, a la platja de Port Olivet. Dos testimonis van trucar al 112 cap a les 17.30 h, després de veure que dues persones estaven sent arrossegades per l’aigua, a causa del marejol que hi havia. Un dels banyistes va aconseguir sortir de l’aigua, però l’altre no.

El cos de l’home va ser rescatat per l’helicòpter de Salvament Marítim, qui el va traslladar a l’aeroport de Reus on l’esperava una ambulància del SEM, que només va poder confirmar la mort. Al lloc dels fets també s’hi van desplaçar la Policia Local i el SUM. Amb aquesta, són 29 les persones que han mort a les platges catalanes aquest estiu.

Comparteix