25.500 visitants s’han informat als punts d’informació turística aquest estiu

Comparteix

Les consultes s’han fet a l’Oficina de Turisme, al CIP i als punts de les urbanitzacions.

Més de 25.000 persones han realitzat consultes aquest estiu als punts d’informació de l’Àrea Municipal de Turisme. A més dels de l’oficina del parc del Bon Repòs, durant la temporada alta també hi ha informadors al Centre d’Interpretació de la Pesca i als punts situats a les entrades de les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat.

La ubicació estratègica d’aquests punts turístics ha facilitat que, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, 25.500 visitants s’hagin informat sobre l’Ametlla de Mar. Són una xifra semblant a a la temporada anterior. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica quines són les preguntes més freqüents dels turistes.

Segons les dades, la meitat de les persones que han fet consultes són de Catalunya i d’altres punts de l’Estat com el País Basc, Aragó, Madrid, el País Valencià i Navarra. L’altra meitat són estrangers, principalment de França. I la majoria de visitants que s’informen a Turisme venen a passar les seves vacances en família o en parella.

Comparteix