L’aprenentatge experimental entra a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

El centre començarà aquest curs una nova manera d’educació per ambients al parvulari.

Els alumnes d’infantil de l’Escola Sant Jordi aprendran en diferents ambients educatius. És el nou projecte de parvulari que s’iniciaran en aquest curs on també es posa en marxa un servei d’acollida matinal. Projectes com l’hort escolar o l’‘Aquí prou bullying’ es reforçaran i entrarà en funcionament la nova aula d’audiovisuals.

A les aules de parvulari s’habilitaran set ambients de treball, on els alumnes podran experimentar en diferents matèries i que complementarà l’ensenyament que es faci a l’aula. La directora del centre, Fàtima Garcia, comenta que el professorat s’ha format per poder impartir aquest sistema d’aprenentatge.

L’aprenentatge experimental també seguirà a l’hort escolar, que es va posar en marxa el curs passat, amb la implicació tant de l’alumnat com dels usuaris de la residència. D’altra banda, una de les novetats d’aquest curs és servei d’acollida matinal, entre les 8 i les 9 h del matí. Garcia explica que era una demanda de les famílies.

L’Escola també estrenarà aquest curs la nova aula d’audiovisuals, que s’equiparà amb un estudi de ràdio i un decorat virtual. I també continuaran programes com l’‘Aquí prou bullying’ amb més formació a l’alumnat i amb els equips per la convivència, que vetllen perquè no hi hagi ni assetjaments, ni baralles ni discussions entre els escolars.