Les aules tornen a obrir portes des d’aquest dijous

Comparteix

Comença el curs escolar als cinc centres educatius caleros, que inicien les classes entre avui i dimecres vinent.

Els alumnes caleros tornen a les aules. Uns 1.200 estudiants entre tots els centres educatius comencen aquesta setmana el curs escolar. Els alumnes d’infantil i de primària han iniciat avui al matí el nou curs escolar 2019-2020. Els de secundària i batxillerat ho faran demà divendres, mentre que els de cicles formatius ho faran progressivament fins dimecres.

Les xifres d’alumnat són lleugerament inferiors a les del curs passat. Així, aquest dijous han tornat a les aules de l’Escola Sant Jordi un total de 523 alumnes i 38 professors. Hi ha dues línies a P3, P4 i 2n, i tres línies a la resta de cursos. Com a l’Escola, la Llar d’Infants Xerinola també ha iniciat avui el curs amb un total de 62 infants i 9 educadores.

Pel que fa a l’Institut Candelera, enguany comptarà amb un total de 375 alumnes i 44 professors. Els alumnes han fet aquest dijous les presentacions del curs i serà demà quan comencin amb les classes. A l’Escola Nauticopesquera, on encara hi ha obertes les darreres matriculacions, s’esperen al voltant de 330 estudiants i 25 professors.

Els estudiants dels cicles de grau mitjà del centre d’ensenyaments marítims han fet avui la presentació, mentre que els de grau superior ho faran dimecres vinent. D’altra banda, aquest dijous també comencen les classes a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar. Hi estan matriculats 120 alumnes i contractats 12 professors.

Comparteix