Superat el període més intens de l’any amb els nous recursos dedicats a Salut

Comparteix

La regidoria de Sanitat ha destacat el reforç sanitari del CAP dedicat als desplaçats i un lleuger increment en les atencions del SUM respecte a l’any anterior però sense incidències remarcables.

Per una banda, aquest estiu el Servei d’Urgències Municipal ha comptat amb la presència d’una infermera més, incorporada a principis d’any, i per tant, un total de 8 els professionals han atès les emergències de l’Ametlla de Mar. A més i a banda de l’ambulància del SEM, també s’ha comptat amb el nou vehicle de rescat.

Respecte l’estiu anterior, s’han efectuat més atencions però afortunadament, cap incidència remarcable. De fet i concretament en els accidents de trànsit, només s’ha registrat un accident en el terme municipal.

Per altra banda, el Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar ha consolidat, un estiu més, el servei de reforç sanitari que consisteix en l’increment del nombre de professionals, per fer front a l’alta demanda mèdica que es produeix a la població en el període estival. En total, s’han incorporat dos metges, dos infermers i dos auxiliars administratius més.

El servei, impulsat ara fa tres anys per l’actual govern, es va iniciar el passat 24 de juny i finalitzarà el pròxim 11 de setembre. El regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, n’ha fet una valoració molt positiva.

A banda, Sanitat també compta amb el vehicle d’intervenció ràpida (VIR), operatiu durant tot l’any les 24 h, i amb el SEM que reforça l’atenció d’emergències al municipi amb una ambulància, els mesos d’estiu.

Comparteix