L’Ametlla de Mar frega la plena ocupació al mes d’agost

Comparteix

L’ocupació turística a l’Ametlla de Mar aquest estiu s’ha situat al voltant del 81,25%. Això suposa un 5% menys que a la temporada del 2018, una disminució marcada per la baixada del 10% el mes de juliol. Tot i això, l’ocupació al mes d’agost s’ha situat a un 92,5%, mantenint així la xifra de l’any anterior.

Mentre que al juliol la baixada va ser més accentuada, el passat agost ha superat, un any més, el 90% de mitjana. Concretament, la primera quinzena del mes d’agost, i coincidint amb el període de més activitat de la temporada alta, ha fregat la plena ocupació amb un 98%.

Segons les dades de l’Àrea Municipal de Turisme, les places hoteleres han fregat el ple absolut. Els hotels han registrat durant l’agost un 97,5% d’ocupació, mentre que en els càmpings ha estat d’un 90% en els bungalous i a les zones d’acampada. I en els lloguers d’habitatges d’ús turístic l’ocupació ha rondat el 93%.

Seguint la bona tendència de les temporades dels últims dos anys, les dades corroboren que aquest estiu s’ha tractat d’un dels millors estius dels últims cinc anys. El gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, afirma que «són dades similars a la temporada de l’any 2015 i superiors a les del 2014».

En definitiva, unes xifres que tanquen una temporada pronosticada, sobretot pel creixement de destinacions turístiques com Turquia i el repunt d’altres països com Egipte o Tunísia, segons apunta la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Tarragona.

De cara el mes de setembre, es preveu similar a l’any anterior, depenent sobretot de les condicions meteorològiques, ja que al ser una destinació costanera, és un factor important a tenir en compte.

Comparteix