Exhibició del twirling calero aquest diumenge a la plaça Nova

Comparteix

Les atletes del Club Twirling l’Ametlla de Mar tancaran la temporada amb una demostració a l’aire lliure, on mostraran alguns dels exercicis que han entrenat durant el curs i que han portat també a campionats de nivell internacional.

Un any més, les atletes del club de twirling calero sorprendran el públic amb aquesta demostració a l’aire lliure que enguany, comptarà amb exercicis d’alt nivell, com l’exercici de les germanes Widet i Núria Ettibari que va aconseguir una medalla de plata a la Copa del Món.

Tot i això, per motius d’espai i de seguretat, els exercicis s’han hagut d’adaptar a l’espai. Hello Tello és l’entrenadora del Club:

L’exhibició, que tindrà lloc aquest diumenge a les 19.30 h de la tarda i a la plaça Nova, és gratuïta i està oberta a tothom.

Comparteix