Finalitzen les Festes de Marina Sant Jordi amb èxit de participació

Comparteix

El passat 3 d’agost començaven les festes d’aquesta urbanització que s’han allargat fins aquest dimarts. Les activitats esportives han estat, un any més, les més concorregudes.  

La tradicional caminada ecològica, el campionat de futbol, el sopar de germanor i el ball han estat algunes de les propostes que s’han viscut aquests darrers dies a la urbanització deMarina Sant Jordi. Unes festes que van finalitzar dimarts amb una sortida al Tuna Tour, a un preu més econòmic. Roque Moreno és el president de l’associació de veïns Marina Sant Jordi.

Aquest ha estat el 10è any que es celebren les festes, amb la caminada ecològica com l’acte més antic. Una caminada que consisteix en recollir les deixalles i residus de la urbanització. Afortunadament enguany, els veïns no han hagut de recollir una gran quantitat.

Comparteix