L’associació de petanca de Tres Cales prepara noves activitats

Comparteix

Després de les festes veïnals del juliol i coincidint amb el 15 d’agost, la urbanització Les Tres Cales tornarà a viure uns dies d’activitats festives, organitzades per l’Associació Esportiva de Petanca.

El dijous han organitzat un matí d’activitats amb aigua per als més petits, i a la tarda un taller d’iniciació a la petanca. A la nit faran un sopar de germanor al parc públic. La part més competitiva serà dissabte 17, amb la celebració del Trofeu Bambalina.

El president de l’entitat, Antonio Cañado, explica que hi ha molta afició per aquest esport a Les Tres Cales.

I és que l’Associació, fundada el passat mes de desembre, encara no té ni un any i ja compta amb més d’una cinquantena de socis i sòcies.

Comparteix