El Correbars de l’Estiu estarà ambientat en una festa d’aigua

Comparteix

Els Quintos 1999 i la Xaranga Suquet Calero s’uneix per fer un ‘Aquabars’ dissabte.

La xalera està assegurada dissabte amb l’‘Aquabars’. Els Quintos 1999 i la Xaranga Suquet Calero ho tenen tot a punt pel Correbars d’aquest estiu. L’aigua, la música i un animat públic inundaran de festa els carrers més cèntrics del municipi.

Els participants hauran de comprar el cartonet per 5 euros, a partir de les 17 h davant l’Ajuntament, que inclou l’ecogot per beure durant tot el Correbars i la pistola d’aigua que es podrà omplir en cada bar. Denís Sales és un dels Quintos 1999:

La ruta, que començarà a les 18 h, passarà pel Frankfurt La Kla, La Subhasta, Burguer 3, Bar Nou i finalitzarà al parc del Bon Repòs, on els Quintos tindran instal·lada una barra. Un cop emplenat el cartonet, se sortejarà una sortida amb motos d’aigua.

La festa no s’acabarà aquí. Els Quintos han preparat un sopar de carn rostida. Els tiquets es podran comprar al mateix parc i tenen un cost de 5 euros. A més, hi haurà les actuacions musicals del duet A Tempo i de la DJ Ainhoa Martins.

Comparteix