Actuació definitiva al sostre del Poliesportiu

Comparteix

L’Ajuntament ha realitzat obres per impermeabilitzar el sostre amb tela asfàltica per evitar les filtracions d’aigua de pluja.

L’Ajuntament reforça la impermeabilització de la coberta del Poliesportiu Municipal Galetet. Després d’haver realitzat diverses reparacions a les claraboies segellant les juntes, s’ha decidit fer una actuació definitiva. Tot i que ja no es produïen filtracions, s’ha optat per tapar-les amb una làmina que evitarà qualsevol gotera per aquests punts quan plogui.

Aquesta setmana s’han enllestit els treballs de millora, que han consistit amb la cobertura de cadascun dels lluernaris amb planxes i la soldadura una tela asfàltica autoprotegida per impermeabilitzar el sostre del pavelló. L’alcalde Jordi Gaseni comenta que l’objectiu és d’oferir unes instal·lacions esportives de primer ordre.

L’equipament disposa d’un nou terra de parquet d’altes prestacions des del mes de maig, que permet la pràctica de més modalitats esportives alhora que millora les condicions dels usuaris. La remodelació es va completar amb altres actuacions, com la pintura de l’interior del poliesportiu amb nous colors o el manteniment dels vestidors.

Comparteix