Detingut el presumpte autor de diversos robatoris al camp de futbol

Comparteix

La Policia Local el va enxampar, la nit de dissabte a diumenge, quan intentava entrar-hi per tercer cop en una setmana.

Detenen un home com a presumpte autor de diversos robatoris al Camp d’Esports. La passada setmana van produir-se dues entrades amb força al bar del camp de futbol, amb el trencament d’una de les vidrieres per accedir a l’interior.

La Policia Local va iniciar un operatiu que es va saldar amb la detenció, la nit de dissabte a diumenge, d’un home de 32 anys i veí del municipi des de fa uns anys, quan intentava robar per tercer cop a dins de les mateixes instal·lacions esportives.

L’actuació va comptar amb el suport dels Mossos d’Esquadra. El detingut ja ha passat a disposició judicial.

Comparteix