Cinc atletes del Club Twirling competeixen a la Copa Internacional

Comparteix

Els caleros esperen aconseguir bons resultats al campionat que se celebra aquesta setmana a Limoges (França).

El Club Twirling l’Ametlla de Mar està present a la Copa Internacional de Twirling Bâton que se celebra aquests dies a la ciutat francesa de Limoges. Cinc atletes competiran en un campionat d’alta exigència i que compta amb la participació de més d’un miler d’esportistes d’una trentena de països d’arreu del món.

Ahir diumenge es va fer la cerimònia de benvinguda i a partir d’avui comencen les proves classificatòries per les semifinals. Els caleros faran tant actuacions individuals com en parelles, i també la modalitat de dos bastons. L’entrenadora Hero Tello confia que l’esforç dels atletes es vegi recompensat amb uns bons resultats, com els aconseguits a l’europeu ara fa un mes.

Comparteix