La Cala comença la pretemporada amb un 1–3 contra la Rapitenca

Comparteix

Tot i la derrota, els caleros van demostrar un bon treball defensiu mantenint l’1-0 durant una hora.

El primer equip de la Cala comença la pretemporada amb bones sensacions, tot i perdre per 1–3 contra la Unió Esportiva Rapitenca. L’equip va jugar dissabte el primer amistós, demostrant una bona tàctica defensiva durant la major part del partit. Els caleros van avançar-se al marcador deixant-lo congelat durant tota la primera meitat.

Un gol obra de l’Aleix al minut 5 va posar el primer equip per davant, qui va mantenir l’1–0 durant una hora. Però l’empat i el posterior 1–2 dels rapitencs va desestabilitzar la defensa i va permetre que marquessin el tercer gol. L’entrenador de la Cala, Ivan Romeu, es mostra satisfet del que es va veure al camp i afirma que el resultat és el de menys.

El pròxim compromís de pretemporada serà contra el Camarles, equip de Segona Catalana, aquest divendres a les 20 h al Camp d’Esports. Durant el descans, la Secció Esportiva de la SCER va retre un homenatge a Laureà Díaz, exjugador i col·laborador del club, traspassat recentment.

Comparteix