‘Aladdin’ i ‘Bohemian Rhapsody’ entre la cartellera del Cinema a la Fresca

Comparteix

Els dimarts a la nit, el parc del Bon Repòs tornarà a ser una sala de cinema a l’aire lliure. La regidoria de Festes ha programat sis pel·lícules aquest estiu.

El Bon Repòs es converteix en una sala de cinema a l’aire lliure. La regidoria de Festes ha tornat a escollir el cèntric parc per oferir el Cinema a la Fresca. Des d’aquest dia 16 i fins al 20 d’agost, cada dimarts s’oferiran pel·lícules de cartellera per a tots els públics. Totes les projeccions seran a les 22 h de la nit.

L’inici del cinema estiuenc serà amb ‘Aquaman’, un superheroi de l’Atlàntic compromès a defensar tot el món. El dia 23 serà temps per Freddy Mercury i ‘Bohemian Rhapsody’, una crònica musical de la història de Queen. I l’últim dimarts de juliol es projectarà ‘Campeones’, un film que parla de la discapacitat intel·lectual mitjançant el bàsquet.

‘El regreso de Mary Poppins’, amb les noves aventures de la mainadera més famosa del cinema, serà el primer dimarts d’agost. El dia 13 serà el torn de ‘La sociedad literaria y el pastel de piel de patata’, al voltant d’un club de lectura de l’illa de Guernsey. I l’última serà la recentment estrenada pel·lícula d’acció real ‘Aladdin’, un dels clàssics de Disney.

Encarna Subirats és la tècnica de Festes:

Les sis pel·lícules s’oferiran projectades en una gran pantalla que s’instal·larà a la part central del parc del Bon Repòs. Tot i que els espectadors poden portar-se la cadira, el Racó dels Joves col·laborarà un any més amb el lloguer de cadires per 2 euros cadascuna. També amb la venda de crispetes per 1,5 euros la paperina.

Comparteix