El govern està desenvolupant els primers compromisos

Comparteix

Durant els primers 100 dies de mandat, es posaran en marxa la campanya de civisme, l’aplicació d’incidències, la brigada d’intervenció ràpida, l’oficina de la Policia a l’Ajuntament i el carnet jove calero.

L’equip de govern ja està treballant per fer efectius els cinc compromisos electorals d’Esquerra Republicana durant els primers 100 dies de mandat. Aquests fan referència a la millora de la imatge de poble, amb campanyes de civisme i un reforç en la neteja de la via pública, però també amb noves oficines de la Policia al nucli urbà.

Un dels projectes més destacats serà la creació d’una campanya de civisme ‘M’estimo La Cala’ per recordar i incentivar hàbits cívics entre la ciutadania. La recentment creada regidoria de Civisme ja està treballant en la redacció de la campanya, que vol implicar els caleros i caleres per tenir un municipi més cuidat.

Els ciutadans també podran col·laborar aportant les incidències que detectin a la via pública, gràcies a una aplicació mòbil. La persona que es trobi una incidència podrà fer una fotografia, geolocalitzar-la, escriure un comentari, enviar-la a l’Ajuntament i fer-ne un seguiment. Actualment, s’estan fent proves de funcionament d’aquest sistema.

Per la seva banda, la regidoria d’Obres i Serveis està treballant per integrar una brigada d’intervenció ràpida per poder fer actuacions de neteja en cas de requerir-se. Amb tot, la voluntat és millorar la imatge de poble i treballar perquè els espais públics siguin respectats i cuidats.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar:

El consistori també està treballant per instal·lar una oficina de la Policia Local a l’Ajuntament. Aquestes dependències, que serviran per facilitar l’atenció ciutadana, s’ubicaran preferentment a la planta baixa. Per últim, la regidoria de Joventut també està treballant per definir les condicions i funcionament d’un carnet jove calero.

Comparteix