Bona participació en el Futbol Platja Júnior a Pixavaques

Comparteix

Les T Morenes (Infantil/Cadet), Alemanya (Aleví), França (Benjamí) i Uruguai (Prebenjamí) van ser els equips guanyadors del Torneig, celebrat durant tot el dissabte.

Bona participació en el 21è Torneig de Futbol Platja Júnior. La platja de Pixavaques va ser l’escenari d’aquest trofeu, on prop d’un centenar de joves futbolistes van demostrar el seu domini amb la pilota a la sorra. En total, van ser 14 els equips que van competir en les diferents categories.

Les T Morenes van imposar-se a la final per 3 – 1 davant els Tardons, en la lligueta d’equips Infantils i Cadet, on també hi van competir Silverios, Los Memos, Congreburger, Estem Alokadets i Rascapaelles. Alemanya va guanyar a Itàlia en categoria Aleví. En Benjamí, França va superar Brasil i Argentina en la triangular. I en Prebenjamí, Uruguai va vèncer a Croàcia.

Jordi Llaó és el regidor d’Esports:

Al final del torneig es va fer l’entrega de trofeus als equips guanyadors i tots els jugadors van endur-se una medalla de record. El torneig, organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports, està patrocinat per Excavacions i Construccions Arjona. El futbol platja continuarà aquest cap de setmana amb la versió sènior. Les inscripcions d’equips estan obertes fins dimecres.

Comparteix