La platja de Pixavaques serà la seu del futbol platja amb el torneig júnior

Comparteix

La platja de Pixavaques acollirà, durant tot el dissabte, la 21a edició del Torneig de Futbol Platja Júnior. Un any més, la cèntrica platja calera es convertirà en un camp de futbol on els jugadors de les categories patufets, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet mostraran el seu domini amb la pilota a la sorra.

Seran prop d’un centenar els joves futbolistes que participaran en aquest tradicional torneig on es barreja l’esport i el lleure a la platja. La cita s’iniciarà a les 9 h del matí amb les categories més infantils i s’allargarà fins al vespre amb les categories superiors. Jordi Llaó és el regidor d’Esports:

Al final del torneig es farà l’entrega de trofeus als equips guanyadors. Per explicar tots els detalls de la competició, aquest divendres a les 13.15 h hi haurà una reunió informativa al cem La Cala adreçada als jugadors participants. El torneig, que està patrocinat per Excavacions i Construccions Arjona, l’organitza l’Àrea Municipal d’Esports.

Comparteix