L’Ametlla de Mar multiplica els seus punts d’atenció turística durant els mesos d’estiu

Comparteix

Per reforçar l’Oficina de Turisme situada a l’entrada del municipi, s’han instal·lat per segon any consecutiu dos punts d’informació a Les Tres Cales i Calafat. El Centre d’Interpretació de la Pesca, en ple port pesquer, també és un dels punts d’atenció als turistes.

Els punts d’informació municipal situats a les urbanitzacions han permès arribar a molts més turistes. De fet, de totes les persones que van fer consultes turístiques durant l’any passat, prop d’un 10% van fer-ho en aquests nous punts. La regidora de Turisme, Maite Boquera, ha remarcat la importància perquè el 80% dels visitants es concentren fora del nucli urbà.

Aquests dos punts d’informació obren tots els dies de 10 a 13.30 h i 17 a 20.30 h, excepte els dimecres i els diumenges per la tarda. El Centre d’Interpretació de la Pesca està obert tots els dies d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h. I l’Oficina de Turisme del parc del Bon Repòs obre tots els dies de 9.30 a 14 h i de 17 a 20 h, excepte els diumenge a la tarda.

Comparteix