Podi pel patinatge calero al Trofeu Federació

Carme Arbó va obtenir el millor resulta amb una 3a posició en nivell B.

El Club Patinatge l’Ametlla de Mar va participar en dues competicions el passat cap de setmana. Per una banda, el Trofeu Federació nivell A i B que va tenir lloc a Riudoms.

El millor resultat el va obtenir Carme Arbó amb una 3a posició en nivell B, la que, junt amb el resultat de la 1a fase, ja s’ha assegurat el passi a la Copa Tardor, faci el que faci en l’última fase. Els altres resultats en nivell B foren la 4a posició de Maria Llaó, que encara té possibilitats de classificar-se, 8a posició de Gemma Parellada, 10a posició d’Albert Menea i 12a posició de Clàudia Argentó.

Pel que fa al nivell A, l’únic representant calero, Alex Arbó, va classificar-se 11è, però a la vegada va assolir el nivell A i per tant, ja podrà competir en nivell Certificat.

Aquest mateix patinador, acompanyat per Hannah Pallarés, també va participar diumenge a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es va disputar a Igualada. Arbó ho va fer a la categoria infantil, aconseguint un 21è lloc, mentre que la Hannah es va classificar a la 23a posició.

Els dies 8 i 9 de juny, Reus acollirà el Trofeu Federació per a nivell C i D.