Un podi per la rítmica calera a la final de Catalunya

Comparteix

Carla Borràs va assolir el podi en la categoria benjamí Open amb la participació de gimnastes de nivell 4 i 5 en la modalitat de mans lliures.

La participació de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de mar a la Final Nacional individual dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que es va celebrar dissabte passat a Reus, es va saldar amb una tercera posició de Carla Borràs en com a millor resultat.

La gimnasta calera va assolir el podi en la categoria benjamí Open amb la participació de gimnastes de nivell 4 i 5 en la modalitat de mans lliures.

Pel que fa a la resta de participació, les tres gimnastes que participaven en la categoria aleví i en la modalitat de pilota van obtenir resultats diversos. Mariona Vila va ser la millor classificada a la 17a posició, sobre una participació de 40 gimnastes.  Irene Gusils es va classificar la 24a i Anna Vilabrú la 36a.

Cal destacar el premi ‘Valors Joc Net’ atorgat a les entrenadores de l’AME Ametlla de Mar, Tere Llambrich i Anna Vila, per la seva actitud respectuosa i empàtica durant tota la competició envers les seves gimnastes i les gimnastes i entrenadores de les altres entitats.

Dissabte dia 8 de juny, la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya es trasllada a Igualada, en aquesta ocasió per a conjunts, quartets, trios i duets. La gimnàstica calera serà representada pel conjunt  aleví format per Irene Gusils, Mariona Vila i Anna Vilabrú que repetiran, a més de Delphi Oviol, Cloe Gonzalvo i Maria Ferreiro. També hi participarà el duet cadet format per Paula Florido i Mar colen.

Comparteix