El cadet i infantil de l’AME es van proclamar dissabte, campions de la Copa Primavera

Comparteix

La Copa Primavera la disputen tots els equips dels grups ebrencs, exceptuant els primers classificats de cada grup, que assoleixen l’ascens de categoria o disputen la promoció d’ascens.

En una jornada exitosa pel futbol base calero, dos dels seus equips, el Cadet, entrenat per Xavi Borràs i Jordi Boyer, i l’Infantil, regularment entrenat per Sergi Quintana i Xavi Fages, però en aquesta ocasió amb Hèctor Benaiges a la banqueta, van guanyar les seves respectives finals i es van alçar amb la victòria en una jornada organitzada per la Delegació a l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol a Ulldecona.

El títol més matiner, seria el de l’Infantil, que en la triangular es va imposar contra pronòstic a l’Ulldecona per 0 gols a 1 amb gol de Roger Pitarque, i posteriorment, amb un gol de falta directa de l’Adan Gil, els caleros van aconseguir empatar a 1 davant de l’Ebre Escola. L’empat a 0 inicial entre l’Ulldecona i l’Ebre Escola va fer que els caleros amb 4 punts poguessin aixecar la Copa Primavera. L’Infantil s’ha trobat en el camí a Santa Bàrbara, Ascó B, Ascó A, Amposta C, Ebre Escola i Ulldecona.

A la tarda, seria el torn del Cadet, que de nou tenia els amfitrions com a rival. Els caleros van empatar a 0 al final del temps reglamentari davant d’un Ulldecona molt físic i en un partit sense massa ocasions de gol, tot i que la més clara la van tenir els caleros.  Els de l’Ametlla de Mar, més encertats en la tanda de penals, es van emportar la victòria i per tant, van poder alçar la Copa Primavera per segona temporada consecutiva. Els caleros s’han imposat en el camí a Ebre Escola, Tortosa B, Sant Jaume d’Enveja, Dertusa i Ulldecona.


Comparteix