Enric Galve, Ito, nou director esportiu de la Cala

Comparteix

Ito serà l’encarregat de configurar la plantilla de cara a la temporada vinent.

Enric Galve, conegut en el món del futbol ebrenc com a Ito, serà el màxim responsable de l’àrea esportiva de la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar. La Junta directiva del futbol calero ha incorporat a Ito com a director esportiu de l’entitat i serà l’encarregat de configurar la plantilla de cara a la temporada vinent.

De moment, ja ha començat les converses amb part de la plantilla i fins i tot ja ha confirmat les renovacions d’alguns jugadors locals com Jordi Boyer, Jordi Llaó, Xavi Fages, Marc Garcia, Sergi Brull i el porter Erik José. Per altra banda, un cop conegut que Rovira no continuarà a la banqueta, aquest mateix cap de setmana es podria anunciar el nom del nou entrenador.

Respecte a la plantilla, Ito ja ha anunciat que hi haurà canvis en la seva configuració i que l’equip seguirà format en un 60% per jugadors locals, intentant que l’altre 40% que arribi de fora, marqui diferències com per a millorar els resultats assolits per l’equip en les darreres temporades.

Tot pareix indicar que la intenció és obtenir una plantilla curta, que sempre que sigui necessari, serà complementada amb la presència de jugadors juvenils.

Comparteix