4t Torneig Valors de futbol base per a benjamins i prebenjamins

Comparteix

La cita esportiva tindrà lloc a partir de les 10 h del matí al camp municipal de futbol de La Cala.

El camp municipal de futbol de La Calaacollirà dissabte a partir de les 10 h del matí la 4a edició del Torneig de Futbol Base Valors, organitzat per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar.

El torneig, més enllà de treballar la part competitiva, pretén inculcar els valors del respecte cap als rivals i la comunitat esportiva. És per aquest motiu que a la puntuació habitual de 3 punts per partit guanyat, 1 punt per partit empatat i 0 punts per partit perdut, s’hauran de comptabilitzar altres puntuacions positives per joc net, nombre de faltes i esportivitat, i sancions per faltes de puntualitat, excés de faltes al damunt del terreny de joc, sancions per targetes i manques de respecte.

La competició està destinada a les categories benjamí i Prebenjamí. A la categoria prebenjamí i participaran a més dels Saitonillos, clubs com el Miami Platja, la Pobla de Mafumet, Jesús i Maria, l’Aldea, l’Ampolla i la Canonja, mentre que en categoria benjamí, hi participaran els Llobarrets i els Federats, el Jesús Catalònia, Miami Platja, l’Aldea, la Pobla de Mafumet, Camarles i la Canonja.

Comparteix