La Mostra de Teatre ‘la Cala de l’Ametlla’ finalitzarà dissabte amb ‘Mentiders’

Comparteix

El Grup Escènic de la SCER pujarà a l’escenari amb la comèdia d’Antony Neilson, estrenada la passada Candelera. Serà l’última representació de la 15a Mostra de Teatre que organitza anualment el grup de teatre calero.

Han estat cinc caps de setmana seguits de teatre amateur, en els quals hi han participat set grups de teatre de les Terres de l’Ebre. Els actors i actrius caleres seran els encarregats de concloure aquesta mostra amb aquesta obra emblemàtica del teatre de l’absurd caracteritzada per l’humor anglès.

La història narra l’arribada de dos policies anglesos a una casa, la nit de Nadal, per comunicar a un matrimoni una mala notícia. Però els dos agents, compadits de la parella, expliquen una mentida que s’anirà fent cada vegada més grossa fins provocar situacions surrealistes. Joan Pere Brull és codirector del Grup Escènic:

La representació tindrà lloc dissabte a les 18 h i a la Sala de la Societat. Les entrades numerades es podran comprar anticipadament una hora abans de començar. El preu és de 5 euros pels socis i 7 pels no socis. D’aquesta manera, es clourà la 15a edició de la Mostra de Teatre de l’Ametlla de Mar.

Comparteix