4.774 caleros estan cridats a votar a les municipals d’aquest 26M

Comparteix

Diumenge tindran lloc les eleccions municipals i també europees. El punt de votació serà l’habitual, l’Institut Candelera, que obrirà portes de les 9 h a les 20 h.

Aquest diumenge 26 de maig, els caleros tenen una nova cita a les urnes amb les eleccions municipals i les europees. Estan cridades a participar-hi 4.774 persones en el cas de les municipals, una mica menys, 4.668 en el cas de les europees.

El punt de votació serà l’Institut Candelera, que obrirà portes ininterrompudament entre les 9 h i les 20 h. Cal recordar que per votar s’ha de portar el DNI, el passaport o el permís de conduir. Es podran escollir 5 candidatures locals i fins a 32 candidatures europees.

La Cala RTV farà un seguiment de tota la jornada mitjançant les xarxes socials i la pàgina web. I a partir de les 19.30 h, La Cala Ràdio començarà la programació especial, amb butlletins, tertúlies i l’escrutini en directe, des del mateix col·legi electoral.

Comparteix