S’obre el període de preinscripcions per Batxillerat i Cicles Formatius a l’Institut Candelera

Comparteix

Aquest dimarts, s’ha iniciat el període de preinscripció pel curs 2019-20 dels ensenyaments postobligatoris. Fins al pròxim 21 de maig, es podran presentar les sol·licituds al mateix centre.

L’oferta de l’institut de l’Ametlla de Mar incorpora enguany una novetat: el programa de formació i inserció laboral (PFI) d’auxiliar de paleta i construcció. Es tracta d’un curs per reintroduir al sistema educatiu joves que han deixat l’ESO. El director del centre, Javier Sánchez, recorda que les places són limitades.

La resta de places de l’oferta formativa postobligatòria són 70 per a 1r BAT que disposarà de dues línies, 35 per a 2n BAT de les quals 10 són per l’alumnat que vulgui realitzar el Batxibac, i 15 places per cada curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa. Sánchez remarca la importància de fer la preinscripció.

L’Institut Candelera ofereix el Batxillerat en les branques científiques, tecnològiques, humanístiques i socials; a banda del batxillerat en francès amb el qual s’obté una doble titulació. A més, en el cicle en Gestió Administrativa, s’ofereix la possibilitat de fer mòduls individuals per compatibilitzar els estudis amb les ocupacions laborals.

Comparteix