Compromís i Podem aposten per fer ‘una Cala per a tothom’

Comparteix

La coalició formada pel PSC, Podem i independents va presentar diumenge el seu projecte electoral i la candidatura amb la qual pretenen ser ‘decisius’ per governar l’Ajuntament.

Entre els principals eixos, destaca continuar amb la reducció del deute, remunicipalitzar alguns serveis públics, resoldre els problemes urbanístics, crear un pacte social pel turisme i lluitar per construir una nova depuradora per les urbanitzacions.

Per desenvolupar les seves propostes, des de Compromís i Podem per la Cala no es tanquen les portes a cap acord amb la resta de formacions. El seu cap de llista, Javier Sánchez, afirma que la seva voluntat és aconseguir tirar el poble endavant. 

Tot i que Compromís té actualment representació, la nova coalició renova candidats. És per això que el número 2, Ferran Martínez, ressalta que no tenen cap vincle amb ningú i assegura que volen ser la veu de la ciutadania al consistori.

Acompanyant els candidats a l’acte de presentació, hi van ser els diputats al Parlament Carles Castillo (PSC) i Conchi Abellán (Podem), que van posar en relleu la coordinació entre les dues formacions d’esquerres per concórrer units a l’Ametlla de Mar.

Comparteix