Les urnes tornen el 28 d’abril en les Eleccions Generals

Comparteix

Les votacions es podran efectuar de 9 h del matí a 20 h del vespre.

Més de 4.000 caleres i caleros estan cridats a les urnes, aquest diumenge, en les Eleccions Generals. Les portes del col·legi electoral, l’Institut Candelera, obriran a les 9 h del matí i es podrà votar ininterrompudament fins a les 20 h del vespre. Cal recordar que per votar s’ha de portar el DNI, el passaport o el permís de conduir.

En concret, són 4.392 els censats a l’Ametlla de Mar qui podran exercir el seu dret a vot. Els votants a la demarcació elegiran qui ocuparà els sis escons tarragonins al Congrés dels Diputats i els quatre del Senat. S’hi presenten un total de 15 candidatures. Els resultats locals es podran conèixer diumenge a la nit a lacalartv.cat.

Comparteix