Músics caleros viatgen a Brussel·les per internacionalitzar la música popular catalana

Comparteix

Cançons populars, sardanes, jotes i òpera sonaran aquest diumenge a la ciutat belga en un concert on participaran més d’una setantena de músics de sis bandes del territori, entre elles la Banda de La Cala.

Una quinzena de músics caleros participaran d’un concert a Brussel·les amb la banda de la Federació Catalana de Societats Musicals. L’actuació, dins del projecte per internacionalitzar la cultura popular, serà en honor als exiliats i presos polítics.

Els músics de la Banda de la Cala actuaran amb cinc bandes més, diumenge a les 18 h de la tarda, a l’església de Sant Joan Baptista de la capital europea. El director de la banda calera, Emilio Cabello, serà un dels encarregats de la direcció del concert. 

El concert comptarà amb peces representatives de les bandes com els pasdobles, les sardanes o les jotes. Aquest no és el primer cop que actuen en ciutats europees per donar a conèixer el patrimoni musical català. El febrer passat ja ho van fer a l’Alguer (Sardenya).