L’Ametlla de Mar posa a punt les seves platges de cara a la Setmana Santa

La platja de Sant Jordi és una de les guardonades amb Bandera Blava.
Comparteix

Ja s’han fet treballs de millora perquè veïns i visitants puguin gaudir de l’entorn en les millors condicions possibles.

La regidoria de Medi Ambient ha començat els treballs per tenir en òptimes condicions les platges de la població, especialment en les de Bandera Blava.

Entre les accions de millora, destaca la reparació dels accessos a la platja de Sant Jordi, la renovació de la dutxa de Cala Pepo pels nous models d’acer inoxidable, l’envernissat de les passarel·les de fusta i la neteja dels passejos de les platges més cèntriques.

El següent pas serà la llaurada de les platges. Un tractor equipat amb arades retirarà les restes de posidònia i remourà la sorra perquè s’airegi. La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, explica que es farà el més just possible per garantir-ne el millor estat.

Tot i tenir les platges a punt, la regidoria continua treballant de cara a la temporada d’estiu per reposar més sorra en aquelles platges que ho necessitin, com ara Calafató. De fet, en aquesta platja pròxima a Calafat, també s’està estudiant arranjar la rampa d’accés.