La Cala es transforma en un mercat artesanal a l’aire lliure

Comparteix

La Fira Alternativa arriba a la seva 28a edició, consolidant la presència de paradistes de productes artesans, ecològics i naturals. Tot el cap de setmana hi haurà activitats per dinamitzar-la.

La 28a Fira Alternativa arriba aquest cap de setmana amb gairebé un centenar de paradetes. Des d’aquest divendres fins diumenge, la població acollirà artesans vinguts d’arreu i també veïns del municipi que s’afegeixen al mercat on s’oferiran productes artesanals, ecològics, manufacturats i naturals.

Complements tèxtils fets a mà, joieria artesana, quadres, herbes remeieres, espelmes, embotits i formatges de diverses varietats són només alguns dels productes que es podran trobar, durant tot el cap de setmana, als carrers més cèntrics del municipi. Serà mig quilòmetre de parades, entre la plaça Nova, la Joan Miró i el carrer Pau Casal.

«Cada any rebem nombrós públic, sobretot d’un perfil molt familiar, que li agrada el tipus de productes que s’ofereixen. I per això, preferim no créixer en quantitat de parades sinó en qualitat. La Fira és un referent al territori», comenta el regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó.

A banda de la gastronomia i els productes artesans, la Fira Alternativa vindrà acompanyada d’un seguit d’activitats pels més menuts, que se situaran a la zona central de la plaça Joan Miró. I també pel públic adult, com un vermut amenitzat pel Grup Escènic de la SCER amb monòlegs, organitzat pels Quintos 1999, qui també han preparat sessions DJ o un torneig de futbolí.

També hi haurà diverses actuacions musicals d’entitats locals com la Banda de Cornetes i Tambors, la batucada Kalakatà o la Xaranga Suquet Calero. Tant dissabte com diumenge, hi haurà dinars a preu popular i es comptarà amb el servei de bar a les dues places.

Per totes les compres fetes a les diferents parades, es podrà entrar al sorteig d’un àpat per a dues persones al restaurant Molí dels Avis. Tota la programació de la Fira Alternativa es pot seguir a www.facebook.com/ametllamaralternativa.

Comparteix