Milloren la imatge dels contenidors de recollida selectiva

Comparteix

En breus, s’instal·laran una seixantena de nous contenidors de fracció orgànica a les urbanitzacions.

Millores en els contenidors de recollida selectiva al municipi. D’acord amb el nou contracte de residus amb el COPATE, s’ha fet una millora dels contenidors actuals i s’instal·laran nous contenidors d’orgànica a les urbanitzacions.

El primer pas ha estat l’actualització de la imatge dels contenidors, amb una nova retolació unificada a les dues comarques. A banda de la informació sobre quin residu cal dipositar, també s’ha afegit un telèfon d’informació. Maria Marsal és la regidora de Medi Ambient.

El següent pas serà la instal·lació de nous contenidors a les urbanitzacions. S’espera que se’n col·loquin fins a 63 de residus orgànics, repartits per les diferents illes. D’aquesta manera, com explica Marsal, també es busca incrementar la recollida selectiva al municipi.

Comparteix