‘El Far’ rep una Menció de Qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya

Comparteix

El programa mariner de Catalunya es pot escoltar cada tarda a La Cala Ràdio.

Els Premis Ràdio Associació han distingit amb una Menció de Qualitat el magazín ‘El Far’, en el que hi forma part La Cala Ràdio. El programa, que s’emet cada tarda en directe, uneix el litoral català a través de l’actualitat marítima, les tradicions pesqueres, la gastronomia, l’estat de la mar o els esports nàutics.

El jurat d’aquests premis ha distingit ‘El far’ d’entre una cinquantena de candidatures al Premi al Millor Programa de Ràdio Local, per redescobrir el món mariner des dels diferents sectors implicats. El presentador del programa, Josep Maria Cano, ha agraït en nom de tot l’equip la Menció de Qualitat.

El magazín ‘El far’, que es va posar en marxa a principis de setembre amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, es pot escoltar, de dilluns a divendres, de 16 a 19 h, per les freqüències de Ràdio Arenys, Ràdio l’Escala, Canal Blau FM, La Cala Ràdio i Ràdio Delta o per internet a www.elfarfm.cat.

Comparteix