Humana dóna una nova vida a gairebé 20 tones de tèxtil usat a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les caleres i caleros van reciclar 19.857 kg de tèxtil usat, durant el 2018.

La recollida de roba usada creix a l’Ametlla de Mar. El 2018 es van reciclar quasi 20 tones de tèxtil en els sis contenidors que Humana té repartits pel municipi. Això representa un increment del 15,8% respecte l’any anterior.

En concret, l’any passat Humana va recuperar un total de 19.857 kg de tèxtil usat, que equivalen a 41.100 peces de roba recuperades, que tenen una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclatge.

Des de la fundació Humana, Joan Carles Montes, destaca que són unes xifres molt positives però que cal seguir treballant, perquè tot i que s’aprofita més del 90% de la roba que es recull, només se’n dona un 10%.

Comparteix