La Cala se suma a la vaga del 21-F

Comparteix

A les 12 h‬ del migdia es farà una concentració davant de les portes de l’Ajuntament.

La vaga general, convocada per diferents sindicats, comptarà amb el suport de l’Ajuntament i nombroses empreses locals, suspenent així gran part de l’activitat al municipi. ‪

El consistori ha comunicat que s’adhereix a la convocatòria de l’aturada general a Catalunya i quedaran suspensos la majoria de serveis públics per aquest dia, com són les oficines municipals, les instal·lacions esportives o el mercat, i també tancaran portes l’Escola de Música i la Llar d’Infants.La Policia Local i el SUM mantindran serveis mínims. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.


En aquest sentit, la Taula per la Democràcia ha convocat una concentració davant les portes de l’Ajuntament ‪a les 12 h‬ del migdia.

Alguns comerços del municipi també han enganxat el cartell ‘Aquest dijous nosaltres tanquem’ sumant-s’hi així a la vaga.

Pel que fa a l’àmbit d’ensenyament, la majoria de l’alumnat d’entre 3r d’ESO i 2n de batxillerat de l’Institut Candelera secundarà la vaga, i hi haurà serveis mínims de professorat tant en aquest centre com a l’Escola Sant Jordi.

En el cas del servei ferroviari, només funcionarà el 33% del servei, és a dir, circularan un de cada tres trens durant tot el dia. Podeu consultar els horaris al web rodaliesdecatalunya.cat.

Comparteix