Compte enrere pel Carnestoltes 2019

Comparteix

Des d’aquest dilluns, els interessats en apuntar-se als concursos de disfresses, ho poden fer dirigint-se a l’oficina de Festes de l’Ajuntament, de 9 a 14 h del matí, fins al 28 de febrer.

Ja s’han obert les inscripcions per participar del Carnestoltes 2019. El cap de setmana del 2 i 3 de març, les caleres i caleros es tornaran a disfressar per viure la festa més esbojarrada de l’any. Es consolida el calendari, amb el concurs sènior dissabte i l’infantil diumenge.

Les modalitats per participar-hi, tant per adults com per infants, són individual, parella o trio, grup d’entre 4 i 9 components, comparsa i carrossa. Per participar dels respectius concursos, cal inscriure’s a l’oficina de Festes de l’Ajuntament, pels matins.

Serà dissabte 2 a la tarda quan l’Ametlla de Mar rebrà al Rei Carnestoltes al municipi, amb una benvinguda a la plaça Nova, seguida a la nit per la rua i la festa Arenalia al Poliesportiu on s’entregaran els premis sènior. Vicenç Llaó és el regidor de Festes.

Els més petits concursaran la tarda de diumenge, amb la rua i la festa infantil al Poliesportiu. D’altra banda, en l’àmbit escolar, també se celebrarà el Carnestoltes. L’Escola Sant Jordi farà la seva rua el dijous 28, mentre que la Llar d’Infants Xerinola ho farà el dia 1.

Comparteix