La Cala s’uneix a l’aturada general del 21-F amb un nombrós seguiment

Comparteix

Centenars de persones es van concentrar, aquest dijous al migdia davant les portes de l’Ajuntament, per denunciar que el judici per l’1 d’octubre, que es fa al Suprem, no és just.

Seguiment important de l’aturada de país del 21 de febrer a l’Ametlla de Mar. L’Ajuntament i totes les dependències municipals, així com nombrosos comerços locals, han tancat portes aquest dijous per sumar-se a la vaga per denunciar el retrocés de drets socials i polítics que consideren que s’està produint a Catalunya, i per protestar contra el judici per l’1 d’octubre.

A les 12 h del migdia, centenars de persones es van concentrar a les portes de l’Ajuntament on es va fer lectura conjunta d’un manifest entre els portaveus d’ERC, el PDeCAT, Compromís per la Cala i l’ANC (La Cala per la Independència). Després, es va fer una marxa pel nucli urbà

L’alcalde Jordi Gaseni ha agraït «a tothom que fa l’esforç de tancar portes, perquè és una acció simbòlica que podem fer davant la situació que tenim. Fa més d’un any que estem vivint una injustícia, per la presó i la farsa de judici que estem presenciant als nostres companys i companyes. La democràcia no s’atura i el que sí que s’atura és el país».

Escolta la lectura del manifest d’aquest 21 de febrer:

I és que les portes d’equipaments municipals i de nombrosos establiments locals s’han mantingut tancades durant tot el dijous. Un seguiment que també s’ha traslladat a les aules. L’alumnat dels centres educatius de primària i secundària ha fet un seguiment massiu de la vaga, i la meitat del professorat també ha secundat la protesta.

Pel que respecte als serveis mínims, tant la Policia Local com el SUM han garantit els serveis. També s’han atès les urgències i la majoria de visites programades al CAP, amb afectacions a les consultes d’odontologia i pediatria. I en el cas dels transports, només un 33% dels trens de la línia R16 han circulat per la població durant tot el dia.

Comparteix