Els comerços tanquen el Nadal repartint més de 1.500 euros en premis

Comparteix

Tres guanyadores s’emporten xecs per bescanviar als mateixos establiments locals.

Èxit de la campanya nadalenca dels comerços locals: ‘Compra a casa, fes poble!’. Una cinquantena d’establiments de l’Ametlla de Mar han participat d’aquesta iniciativa per incentivar les compres al municipi durant el Nadal i potenciar el comerç de proximitat. La traca final ha estat el sorteig de més de 1.500 euros en premis.

Un sorteig que es va fer dissabte passat al Poliesportiu, en el marc de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Les premiades van ser Ana Victoria Florea –lliurat per New Shine–, Carmen Céspedes –entregat per la peixateria La Llotja de la Cala– i Ana Díaz –repartit per Sports Àlex–. Cada guanyadora s’ha emportat un xec per valor de 510 euros.

Aquest talonari correspon a 17 establiments on hauran de bescanviar el premi per productes, serveis o descomptes. Els comerciants es mostren prou satisfets d’haver repartit més de 2.500 butlletes, entre els seus clients, i de com ha funcionat la campanya de Nadal. Carme Blanch és representant dels comerços de l’Ametlla de Mar:

La campanya nadalenca ‘Compra a casa, fes poble!’ és la segona de les iniciatives dins la marca #AmetlladeMarShopping, impulsada el passat estiu entre els comerciants i l’Ajuntament.

Escolta l’entrevista sencera amb la representant dels comerços locals, Carme Blanch:

Comparteix