Ja a la venda les entrades del concert de Doctor Prats i Joan Rovira

Comparteix

Seran a l’Ametlla de Mar el dissabte 26 de gener, com a prèvia de la Candelera 2019.

Les entrades pel concert de Candelera ja estan a la venda. Doctor Prats i Joan Rovira amb la seva banda actuaran el dissabte 26 de gener. La regidoria de Festes ha obert la venda d’entrades per Internet, i a partir d’aquest dimarts també es podran comprar a l’Ajuntament. Els preus són a partir dels 10 euros anticipadament.

Els caps de cartell de la Candelera 2019, Doctor Prats i Joan Rovira, actuaran a partir de la mitjanit a l’envelat que s’instal·larà al port pesquer. El concert serà el dissabte abans de la Festa Major. La nit finalitzarà amb discoteca mòbil amb els DJs locals Sergio Calero i Mireia DG. Vicenç Llaó és el regidor de Festes:

El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros, més els costos de gestió en el cas de comprar-les per Internet. Per adquirir-les cal anar a la regidoria de Festes, al segon pis de l’Ajuntament, o entrar aquí. Mentre que a taquilla, el mateix dia del concert, el cost de l’entrada serà de 12 euros.

Comparteix