S’entreguen els premis als millors aparadors, façanes i postals de Nadal

Comparteix

Casa Consarnau s’emporta el primer premi en aparadors, en un concurs amb rècord de participació.

L’Ametlla de Mar premia els millors aparadors i les millors postals de Nadal. Aquest dilluns, abans de l’arribada del Pare Noel, les regidories de Festes i Turisme van lliurar els premis dels dos tradicionals concursos nadalencs de la població: el 36è Concurs d’Aparadors i Façanes de Nadal i el 22è Concurs de Postals de Nadal.

Més de 800 euros en premis es van repartir entre els guanyadors del concurs d’Aparadors i Façanes de Nadal. El primer premi dels aparadors se’l va emportar Casa Consarnau, seguit de Gonzalvo Fotògraf com a segon i el Forn de Pa Lourdes com a tercer. En el cas de decoració interior, el primer premi va ser pel Pub Fòrum, mentre que el segon va ser per P-Tits Detalls.

Pel que respecta a les façanes, la premiada amb el primer lloc va ser la d’Aida Girol, la segona més votada va ser la de Manoli Ontanilla, i es va produir un empat entre Abel Borràs i Mariló Marín en tercer lloc. El gerent de l’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar, Damià Llaó, destaca la qualitat de les decoracions i un rècord de participació.

En el cas de les postals de Nadal, es van emportar un premi de material escolar Isona Llambrich –de cicle inicial– i Aranzazu Jareño –cicle superior–, alumnes de l’Escola Sant Jordi. La categoria de cicle mitjà va quedar deserta. Aquestes postals i la resta de presentades al concurs, es poden veure exposades a la planta baixa de l’Ajuntament durant aquestes festes.

Comparteix