La Missa del Gall de l’església calera tornarà a ser cantada

Comparteix

Un cor interpretarà nadales durant l’eucaristia de la nit de Nadal.

La Missa del Gall tornarà a ser cantada. La mitjanit del 25 de desembre, un cor acompanyarà l’eucaristia, que rememora el naixement de Jesús, amb nadales populars. El grup està integrat per persones que ja havien participat en anteriors cors i d’altres que s’estrenen. D’aquesta manera, es recuperarà una de les tradicions nadalenques de l’Ametlla de Mar.

El repertori estarà format per nadales conegudes, per ajudar a fer que els assistents puguin acompanyar els cantaires. Hi haurà una quinzena de persones interpretant les cançons nadalenques, acompanyades per diferents instruments. El director del cor, Franc Sales, comenta que alguns dels temes que es cantaran s’han arranjat per fer una versió especial.

Les nadales acompanyaran la missa solemne de la nit de Nadal, que tornarà a celebrar-se a la mitjanit. També hi haurà un canvi en el format de la mateixa eucaristia, per la incorporació dels cants. Un cop finalitzi la Missa del Gall, a l’església de la població, se servirà rom cremat per brindar pel Nadal amb tots els assistents.

Comparteix