Propostes per a tots els públics per celebrar el Cap d’Any

Comparteix

La SCER organitza ball a la Sala mentre que l’Ajuntament prepara una festa amb DJs al Poliesportiu.

La Cala es prepara per viure el Cap d’Any amb diferents propostes festives. La SCER torna a apostar el ball, enguany amb música en directe, i amb la possibilitat de sopar i menjar-se el raïm a la mateixa Sala. L’Ajuntament, per la seva part, prepara una festa al Poliesportiu per començar el 2019 amb els millors èxits musicals actuals.

Després de l’èxit de l’any passat, la Societat torna a oferir la possibilitat que els assistents a la seva Festa de Cap d’Any puguin portar-se el sopar i compartir així l’inici del nou any des de les 24 h. La música la posarà el Duet A Tempo, que farà ballar a tots els assistents. L’entrada serà de 8 euros pels socis i 10 pel públic general. Joan Pere Brull és el president de la SCER:

L’altra opció passa pel pavelló Galetet, on la Festa Nit de Cap d’Any 2019 començarà a la 1.30 h i s’allargarà fins a la matinada. Hi haurà els DJs Guillermo Argentó, Sam The J i Sergio Calero. Les entrades anticipades tenen un cost de 10 euros, mentre que a taquilla valdran 13, ambdues amb consumició. Es poden comprar al bar Niño, al Gastrobar Ma&Ro i al Clàssics.

Comparteix