Obertes les inscripcions del Parc de Nadal 2018-2019

Comparteix

La iniciativa, destinada als nens i nenes de 3 a 12 anys, tindrà lloc de 9 a 13 h del migdia, durant les vacances de Nadal.

La regidoria de Joventut ha obert aquesta setmana les inscripcions per participar al Parc Infantil de Nadal. Concretament, seran els dies 24, 27 i 28 de desembre al Poliesportiu Municipal i el 31, 2, 3 i 4 de gener, a l’Institut Candelera. Durant aquests dies, els més petits podran gaudir de diferents jocs i inflables, així com també de diferents manualitats i tallers. Totes aquestes activitats tenen un cost de 25 euros per tot el parc.

A més, enguany com a novetat, s’ha incorporat un planetari a la Sala de la Societat, on els infants podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l’astronomia sense necessitat de fer-ho de nit. Aquest planetari s’instal·larà el dia 2 de gener, i per la tarda serà obert a tot el poble. Vicenç Llaó és regidor de Joventut.

 Per inscriure’s, cal dirigir-se a la regidoria de Joventut, al 2n pis de l’Ajuntament, amb la targeta sanitària, el DNI o fotocòpia del llibre de família, el justificant bancari del pagament i el carnet de vacunació del nen o nena.

Recordem que també estan obertes les inscripcions per participar al tradicional Taller de Confecció de Postals de Nadal fins a aquest divendres. El taller, destinat a nens de primària, d’entre 6 a 11 anys dividits en tres categories, tindrà lloc el pròxim 15 de desembre, d’11 a 13 h al Centre d’Interpretació de la Pesca. Més tard, el 24 de desembre a les 17 h i a la plaça Nova es durà a terme l’entrega de premis, un per cada categoria. Les postals es podran veure exposades a la planta baixa de l’Ajuntament.

Comparteix