La Banda de la Cala celebrarà Santa Cecília aquest diumenge amb el tradicional concert

Comparteix

El dia abans, a més, també tindrà lloc una cercavila pels carrers de la població, per donar la benvinguda a les noves incorporacions.

 I és que com cada any, la Banda de la Cala recollirà, en cercavila, els nous músics que s’incorporen. Enguany, la saxofonista Júlia Guilleret és la nova incorporació de la banda calera i debutarà aquest cap de setmana.

Pel que fa al tradicional concert de Santa Cecília, els músics han preparat un repertori molt variat, on no hi faltaran les típiques peces del repertori bandístic però on també sorprendran amb alguns nous registres. Emilio Cabello és el director de la Banda de la Cala.

La cita tindrà lloc aquest diumenge a les 12 h del migdia a la Sala de la Societat. Hi haurà la possibilitat de fer donatius a favor de La Marató de TV3.

Comparteix