Creu Roja ja recull joguines perquè cap nen es quedi sense regal aquest Nadal

Comparteix

La campanya a l’Ametlla de Mar s’allargarà fins el 22 de desembre, per facilitar la distribució dels regals.

L’assemblea local ha posat en marxa la campanya de recollida de joguines, de la mà de la recentment creada secció de Creu Roja Joventut. Els jocs i joguines que es donin cal que no siguin ni bèl·liques ni sexistes, i han de ser noves perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies. En aquesta edició, a més, es pot fer una donació econòmica per la compra de joguines. Pilar López és la secretària local de Creu Roja.

Els punts de recollida són Casa Creixenti, Llibreria Sant Jordi, l’Ajuntament i la mateixa oficina de Creu Roja, en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h. L’objectiu final és cobrir les necessitats dels infants, pertanyents a famílies amb dificultats econòmiques importants i que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

Comparteix