El kenpo calero organitza una jornada per recol·lectar diners i participar al Campionat Internacional 2019

Comparteix

La jornada serà per a tots els públics i oberta a tothom i es farà al parc del Bon Repòs.

L’Escola Luelmo Kenpo Studios organitza una matinal d’activitats per recol·lectar diners i participar al Campionat Internacional 2019, que se celebrarà –previsiblement al març– a Itàlia.

Una festa infantil pels més menuts i un vermut electrònic pels adults és el que proposa l’Escola de Kenpo calera per aconseguir fons i poder viatjar fins a la ciutat italiana de Foggia, on tindrà lloc aquest esdeveniment l’any vinent. L’entrenador Jordi Garcia explica que la idea va sorgir de les famílies dels alumnes, i remarca que la finalitat és passar-ho bé.

A partir de les 10 h del matí, els infants podran gaudir d’una sèrie de jocs de defensa, tallers i un ‘photocall’ amb material de kenpo, i també hi haurà xocolatada per esmorzar. I a les 13 h, el DJ Guillermo Argentó, farà ballar al públic amb la seva música. A més, durant tot el matí, hi haurà servei de barra amb begudes, tapes i pinxos.

Comparteix