‘Masterclass’ de bateria de la mà de Sergi Brull per la Marató de TV3

Comparteix

La cita solidària tindrà lloc aquest dissabte a les 11 h del matí i a l’Institut Candelera.

El 16 de desembre arriba la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer, i diferents municipis d’arreu de Catalunya ja han organitzat diverses activitats per recaptar fons i participar en la causa. A l’Ametlla de Mar, una de les activitats programades serà una ‘masterclass’ de bateria i percussió, dirigida per Sergi Brull, aquest dissabte.

L’activitat constarà d’una part teòrica sobre curiositats de l’instrument, des de com se sonoritza una bateria en un directe, com afinar una caixa, fins a quins tipus de plats hi ha. I d’una part més pràctica, en la qual els assistents tindran la possibilitat de tocar l’instrument i aprendre algunes bases bàsiques. Sergi Brull és l’organitzador de l’activitat.

 L’activitat, que tindrà lloc dissabte a les 11 h del matí a l’Institut Candelera, està adreçada a tots els públics, sobretot a aquells interessats a descobrir el món de la bateria i alhora aportar un granet de sorra per la lluita contra el càncer. L’entrada solidària serà de 2 euros, tot i que es podran fer més aportacions per la Marató de TV3.

 

 

Comparteix