L’Estació Nàutica Costa Daurada participa a la fira holandesa Hengelsport

Comparteix

Fa uns dies, també van promocionar la resta d’activitats al País Basc.

L’Estació Nàutica Costa Daurada va participar en una fira holandesa de renom europeu sobre pesca. Es tracta de la fira Hengelsport d’Utrecht, que permet a les diferents entitats del sector donar a conèixer la seva oferta i contactar amb diversos touroperadors internacionals.

L’objectiu era donar conèixer al mercat holandès l’oferta en l’àmbit de la pesca esportiva i posicionar el golf de Sant Jordi com la destinació especialitzada preferent en pesca esportiva. El gerent de l’Estació Nàutica, Jordi Rom, explica que la participació en aquesta fira ha estat una experiència molt positiva.

Aquesta no és la única acció promocional que des de l’Estació, a la qual pertany l’Ametlla de Mar, s’ha fet en els últims dies. La setmana passada, un equip de l’entitat també es va desplaçar al País Basc per tal d’acostar, a les agències de viatges, les diferents activitats nàutiques que ofereixen les empreses associades.

Comparteix