Dissabte s’escollirà la Pubilla Major, l’Hereu Major i la Pubilla Infantil de la Candelera 2019

Comparteix

El Poliesportiu acollirà l’acte a les 18 h de la tarda, quan també es farà la presentació dels Quintos nascuts l’any 1999.

El tret de sortida de les Festes de la Candelera es donarà dissabte quan se celebra l’acte de l’elecció de les Pubilles i Hereus i la presentació dels Quintos. La cita és a les 18 h de la tarda al Poliesportiu Municipal Galetet.

La Candelera 2019 comptarà amb 13 pubilles grans, 16 de petites i 18 hereus infantils. Tots pujaran a l’escenari acompanyats del representat de l’entitat, i dipositaran el sobre amb el seu nom en una urna. Seran els seus homòlegs del 2018 qui, amb la sort, escolliran la Pubilla Major, l’Infantil, les Damisel·les i l’Hereu. Vicenç Llaó és el regidor de Festes.

Durant l’acte també es reconeixerà a les pubilles, damisel·les i hereus del 2018 amb un obsequi. Els altres protagonistes seran els Quintos, nascuts el 1999. En total, 31 joves seran els encarregats de dur la Verge Candelera en solemne processó. Per això, se’ls lliurarà la dessuadora que lluiran el 2 de febrer vinent.

Després a la nit hi haurà festa al mateix recinte a partir de la 1 h de la matinada, amb DJ Oscar Sánchez, DJ Sergio Calero i DJ Guillermo Argentó. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros i es pot adquirir al Frankfurt LaKla i als pubs Fòrum i Pierrot. A taquilla el seu cost serà de 10 euros. Ambdues tenen una consumició inclosa.

Comparteix